Home

Over mij

Galerij

Contact

+31 6 54778901

Het verhaal achter Harhout

Alles wat je op deze site ziet is handgemaakt door mij, Harry Jenster. Na een lange en drukke carriére als zelfstandig ondernemer in de grafische industrie is er tijd en ruimte onstaan voor een andere wending. Met hout werken was altijd al een leuke hobby en een goede tegenhanger voor het uiterste precisiewerk van mijn vak als technicus in de grafische industrie. Hout is een prachtig natuurlijk materiaal, iedere soort en ieder stukje is uniek. Materiaal waar je eerst eens goed naar moet kijken voordat je besluit wat je er van gaat maken. Mijn hobby werd steeds professioneler door het verbouwen van een 300 jaar oud huis. Daar past alleen een handgemaakte keuken, kasten, vloeren, deuren, kozijenen, tafels, stoelen en banken in omdat er geen afmeting standaard of haaks is. Des te mooier het eindresultaat en de ervaring voor de daarop volgende projecten.

Alhoewel het gereedschap van toen mij nog wel dierbaar is werk ik niet meer met handprofielschaven en -zagen maar met professionele hout- en metaalbewerkingsmachines. Steeds meer mensen weten mij te vinden voor hun maatwerk opdrachten en zo nu en dan sta ik met snij- en serveerplanken op een braderie of markt zodat de echte houtliefhebbers de producten kunnen aanraken en de mooiste kunnen uitzoeken. Dit zijn ook vaak de momenten waarop mensen met hun vragen en  opdrachten voor maatwerk met mij in contact komen.

Het kan met hout en metaal alle kanten op, van kasten, tafels, kapstokken en bloembakken tot kippenhokken en barbecues voor kippen die van de leg zijn.

Heeft u interesse? Heeft u interesse gekregen in een product van Harhout of een op maat gemaakt product? Neem dan gerust contact met mij op, dan bespreken wij de mogelijkheden.
Neem contact op

Harhout is ook te vinden op

Copyright © 2017 Harhout, alle rechten voorbehouden